Rejsevejledning og vaccination

Vi tilbyder vejledning og vaccinationer i forbindelse med ferierejser eller længerevarende udenlandsrejser. Vi følger retningslinjerne fra Statens Seruminstitut.

For at få en tid til rejsevaccination, skal du bestille en tid via hjemmesiden - det er vigtigt at du vælger konsultationstypen "Rejsevaccination". Udfyld skemaet der følger med. Det er vores sygeplejerske Jane ved Filosoflægerne på 3. sal, der varetager rejsevaccinationer.

Alle konsultationer i forbindelse med rejsevejledning og vaccinationer koster 250 kr. per gang. Sygesikringen dækker ikke konsultation i forbindelse med rejsevaccination. Er du medlem af Sygeforsikring Danmark, gives der tilskud til dette.

 

Nedenfor kan du se priserne på de mest almindelige vacciner. Hvis der anbefales yderligere vacciner end disse til netop din rejse, aftales det ved 1. konsultation.

 

Vi anbefaler, at du bliver vaccineret senest 6-7 uger før afrejse. Hvis du ikke kan vente med en tid hos os eller hvis rejsetidspunktet er meget snart, bedes du kontakte Danske Lægers Vaccinationsservice.