Michela, lægesekretær

Michela møder du i skranken på 5. sal. 

Hun er uddannet på kontor med speciale i administration i 2014 samt lægesekretær fra Odense Universitetshospital i 2018. Hun har efterfølgende været ansat hos Hudafdelingen og Allergicentret på OUH og blev i 2019 ansat her i klinikken.

Michela har flair for administrative opgaver og har derudover særligt fokus på at medvirke til den trygge og professionelle patientkontakt. 

Michela er gift og mor til tre.

 

Line, lægesekretær

Line møder du i skranken på 3. sal. 

Hun er uddannet lægesekretær i 2018 fra OUH og har arbejdet på Afd. A, primært med cancerpatienter og PIPAC-behandling, som er en del af et forskningsprojekt. 

Derudover er Line uddannet social- og sundhedsassistent i 2008, og har arbejdet på Mave-Tarm Kirurgisk afdeling og på Hjertemedicinsk Afdeling på Svendborg sygehus.

Hun har ligeledes arbejdet på plejehjem og i hjemmeplejen, hvor hun selvstændigt  har stået med mange opgaver inkl. medicinering. 

Line er mor til to.

 

Najah, lægesekretær

Najah har taget sin uddannelse her i klinikken, og kan nu kalde sig lægesekretær. Hun befinder sig primært på 5. sal.

​Du kan kende Najah på de smilende øjne, den venlige stemme og hendes professionelle tilgang til patienterne. 

​Najah er gift og har fire børn.

 

Tina, lægesekretærelev

Tina møder du i skranken på 5. sal. 

Hun er uddannet pædagog, men har valgt en ny vej og er nu igang med sin praktiske del af lægesekretæruddannelsen her hos os. 

 

Tina er gift og har 2 børn. 

 

Bettina Marie Wichmann, behandler

Bettina behandler vores patienter, som har led- eller muskelproblemer, som er rygrelaterede.

Herunder bl.a. spændingshovedpinde, piskesmæld, nakkesmerter, tennisalbue, golfalbue, kæbespændinger, iskiasproblemer, skævt bækken, udstråling til baller, baglår og meget mere. 

Bettina har god erfaring med at hendes behandlinger indeholder en kropsskanning, så kan hun finde årsagen til problemet, rette kroppen op og give massage i sidste del af behandlingen. Efter denne type behandling nås langt. 

Bettina har været selvstændig behandler i 5 år, og arbejdet som manuel terapeut i 11 år. Hun er uddannet lægeeksamineret massør og efterfølgende videreuddannet manuel terapeut. 

Manuel trrapi er en kombination af fysioterapi og kiropraktik, det vil sige, at hun kan komme omkring en del problemstillinger. 

Foruden ovenstående er hun jumping fitness instruktør, personlig træner og instruktør i en idrætsforening. 

Hun sætter en stor ære i, at klienten får en god og grundig behandling og vejledning samt at oplevelsen har været positiv og evt. smerter aftagende efter endt behandling. 

Bettina er gift og har 2 børn. 

 

Monique van der Made, behandler

Jeg er en nærværende og empatisk kvinde, der har arbejdet som helsepædagog på et hjem for psykisk udviklingshæmmede børn og voksne i 30 år.

For 12 år siden begyndte jeg på uddannelsen i Rytmisk Massage. Først ved en lærer i Vordingborg, senere ved Akademie Havelhöhe i Berlin. Jeg har arbejdet med det lige siden i forskellige regi.

Rytmisk massage

Rytmisk massage er en blid form for massage der foregår med olie på kroppen. Der tages udgangspunkt i hele mennesket og hjælper til med at komme til ro og på plads i sit eget legeme, uden at påtvinge kroppen noget.

Med blide, rytmisk udførte greb kan der arbejdes på det meste af kroppen, alt efter hvilket mål der arbejdes ud fra. Rytmisk massage taler ind i det rytmiske system, vor midterpol ( hjerte, kredsløb, åndedræt), som forbinder vor nerve-sansepol (hovedet, nerve-sansesystemet) med vor stofskiftepol (fordøjelse, opbygning, nedbrydning). Er alt harmonisk i disse systemer, har vi det godt og føler os veltilpas. Føler vi os derimod syge eller utilpas i vor krop er det tegn på at balancen er forrykket. Ved den rytmiske massage arbejdes der på at genskabe balancen. Ved rytmisk massage bliver der ofte også behandlet en eller flere organer. Efter massagen er der en (kort) hvile som vigtig del af behandlingen.

Rytmisk massage er kendt for sin virkning ved bl.a.: Stress, uro og nervøsitet, depression, udbrændthed, visse angsttilstande, hovedpine, migræne, fordøjelsesproblemer, ryg-, skulder-, hofte- og lændesmerter, åndedrætsforstyrrelser, almen fattigue. I mine behandlinger indgår der ofte også samtaler og Biodynamic Cranial Touch/Stillness touch.

Jeg er oprindelig fra Holland, er uddannet biodynamisk landmand, har også uddannelse i BCT/ Stillness Touch, Organmassage og badeterapi. Jeg er mor til 2 og bedstemor til 4.

 

Mette Odgaard Olsson, behandler

Mette behandler vores patienter med stress- og overbelastningsreaktioner samt patienter der har udfordringer med lænd, brystryg, nakke- og skulderspændinger.

Mette er i sin behandling nærværende og empatisk. Hun skaber en tryghed i rummet, og formidler på en måde, der gør det sikkert og let at lade sig guide af hende.

Mette har udover hendes akademiske baggrund en hel del uddannelser, kurser og erfaring bag sig. Her nogle af meritterne:

NLP-terapeut, asthanga yogainstruktør, efterfødselsintruktør, restorativ yogainstruktør, ariel yogainstruktør mindfulness instruktør, fysiurgisk massør, BeActivated behandler, kursus i lænd, åndedrætsterapeut (under uddannelse), Bowspring sprinkle instruktør – funktionel træning.

Det siger andre om Mette og hendes behandlinger:

”Jeg har modtaget mange og forskellige behandlinger, men arbejdet med Mettes restorative yoga og åndedrættet, det er dét, der virker.”

- Helle, tidligere stresspatient

” Mine rygproblemer er forsvundet efter én gang restorativ yoga. Det er helt utroligt! Men virkelig skønt. Jeg har ikke tidligere opnået følelsen af at kunne koble hovedet fra og arbejde med kroppen. Det er befriende at kunne opnå denne følelse. Jeg anbefaler Mette til alle.”

- Ulla, pårørende til terminal patient

 

Thomas Fyrst, akupunktør

Thomas Fyrst, D.Ac. - RAB godkendt master akupunktur. Specialist i benproblematikker.

Thomas behandler vores patienter med forskellige smerteproblematikker ofte fra lænd og nedefter herunder bl.a. nervebetændelse, uro i benene, hælspore samt alle mulige former for gener og smerter i benene efter f.eks. operation i lænd, hofte eller knæ.

I behandlingen tager Thomas udgangspunkt i dig. Gennem en indledende samtale finder I sammen årsagen til din tilstand og gennem en 100% tilpasset behandling hvori der indgår såvel moderne samt mere klassiske metoder løser Thomas selv problematikker der defineres som kroniske, med overraskende resultater.

Det siger andre om Thomas og hans behandlinger:

”Thomas er en person som er rigtig behagelig at være i stue med, og han er tillige meget kompetent samt interesseret i at hjælpe hvad end problemer du måtte have. Jeg kan kun give Thomas min allerbedste anbefalinger”. Jesper, benproblemer

”Jeg er vågnet op i dag med stort set ingen smerter i arm og skulder, jeg kan bevæge den megagodt – det er næsten mirakuløst!" Anja, smerter i skulder og arm i mere end 4 år

”Mit budskab til ALLE der slås med allergi – uanset årsag er ret enkel: Læg din vej forbi Thomas, så du kan leve et mere frit liv uden alverdens begrænsninger – Jeg giver ham min bedste og varmeste anbefaling”. Jytte Mink Laursen, allergipatient i over 25 år

Thomas er gift og har 2 børn

 

Lars Paustian, Ergoterapeut og mindfulness-instruktør

Lars er uddannet ergoterapeut og har trænet mindfulness meditation siden 2004 og har brugt det personligt til bl.a. at overkomme stress og angst. Han har gennem de sidste 10 år uddannet og specialiseret sig indenfor området og afholdt kurser, foredrag og oplæg om mindfulness, samt undervist både børn og voksne i at bruge mindfulness aktivt i hverdagen.
Mindfulness er en måde at være nærværende og fuldt til stede i nuet. Mindfulness trænes bl.a. gennem liggende, siddende og gående meditationer samt lette yoga-stræk øvelser. Det er en meget nænsom træning, som ikke kræver forudgående kendskab til området og henvender sig derfor til alle mennesker.
Der forskes intenst i effekterne af Mindfulness og resultaterne dokumenterer bl.a. at træningen kan medvirke til at forebygge lidelser som f.eks. stress, angst og depression. Desuden kan man også håndtere smerter, styrke koncentrationsevnen og opnå et øget velbefindende gennem træningen.