Line, lægesekretær

Line møder du i skranken på 3. sal. 

Hun er uddannet lægesekretær i 2018 fra OUH og har arbejdet på Afd. A, primært med cancerpatienter og PIPAC-behandling, som er en del af et forskningsprojekt. 

Derudover er Line uddannet social- og sundhedsassistent i 2008, og har arbejdet på Mave-Tarm Kirurgisk afdeling og på Hjertemedicinsk Afdeling på Svendborg sygehus.

Hun har ligeledes arbejdet på plejehjem og i hjemmeplejen, hvor hun selvstændigt  har stået med mange opgaver inkl. medicinering. 

Line er mor til to.

 

Najah, lægesekretær

Najah har taget sin uddannelse her i klinikken, og kan nu kalde sig lægesekretær. Hun befinder sig primært på 5. sal.

​Du kan kende Najah på de smilende øjne, den venlige stemme og hendes professionelle tilgang til patienterne. 

​Najah er gift og har fire børn.

 

Tina, lægesekretær

Tina møder du i skranken på 5. sal. 

Hun er uddannet pædagog, men har valgt en ny vej og taget sin lægesekretæruddannelse her i klinikken. 

Tina er gift og har 2 børn. 

 

Bettina Marie Wichmann, behandler

Bettina behandler vores patienter, som har led- eller muskelproblemer, som er rygrelaterede.

Herunder bl.a. spændingshovedpinde, piskesmæld, nakkesmerter, tennisalbue, golfalbue, kæbespændinger, iskiasproblemer, skævt bækken, udstråling til baller, baglår og meget mere. 

Bettina har god erfaring med at hendes behandlinger indeholder en kropsskanning, så kan hun finde årsagen til problemet, rette kroppen op og give massage i sidste del af behandlingen. Efter denne type behandling nås langt. 

Bettina har været selvstændig behandler i 5 år, og arbejdet som manuel terapeut i 11 år. Hun er uddannet lægeeksamineret massør og efterfølgende videreuddannet manuel terapeut. 

Manuel trrapi er en kombination af fysioterapi og kiropraktik, det vil sige, at hun kan komme omkring en del problemstillinger. 

Foruden ovenstående er hun jumping fitness instruktør, personlig træner og instruktør i en idrætsforening. 

Hun sætter en stor ære i, at klienten får en god og grundig behandling og vejledning samt at oplevelsen har været positiv og evt. smerter aftagende efter endt behandling. 

Bettina er gift og har 2 børn. 

 

Monique van der Made, behandler

Jeg er en nærværende og empatisk kvinde, der har arbejdet som helsepædagog på et hjem for psykisk udviklingshæmmede børn og voksne i 30 år.

For 12 år siden begyndte jeg på uddannelsen i Rytmisk Massage. Først ved en lærer i Vordingborg, senere ved Akademie Havelhöhe i Berlin. Jeg har arbejdet med det lige siden i forskellige regi.

Rytmisk massage

Rytmisk massage er en blid form for massage der foregår med olie på kroppen. Der tages udgangspunkt i hele mennesket og hjælper til med at komme til ro og på plads i sit eget legeme, uden at påtvinge kroppen noget.

Med blide, rytmisk udførte greb kan der arbejdes på det meste af kroppen, alt efter hvilket mål der arbejdes ud fra. Rytmisk massage taler ind i det rytmiske system, vor midterpol ( hjerte, kredsløb, åndedræt), som forbinder vor nerve-sansepol (hovedet, nerve-sansesystemet) med vor stofskiftepol (fordøjelse, opbygning, nedbrydning). Er alt harmonisk i disse systemer, har vi det godt og føler os veltilpas. Føler vi os derimod syge eller utilpas i vor krop er det tegn på at balancen er forrykket. Ved den rytmiske massage arbejdes der på at genskabe balancen. Ved rytmisk massage bliver der ofte også behandlet en eller flere organer. Efter massagen er der en (kort) hvile som vigtig del af behandlingen.

Rytmisk massage er kendt for sin virkning ved bl.a.: Stress, uro og nervøsitet, depression, udbrændthed, visse angsttilstande, hovedpine, migræne, fordøjelsesproblemer, ryg-, skulder-, hofte- og lændesmerter, åndedrætsforstyrrelser, almen fattigue. I mine behandlinger indgår der ofte også samtaler og Biodynamic Cranial Touch/Stillness touch.

Jeg er oprindelig fra Holland, er uddannet biodynamisk landmand, har også uddannelse i BCT/ Stillness Touch, Organmassage og badeterapi. Jeg er mor til 2 og bedstemor til 4.